Regler For Bruk

Salang1.Com

Salang1.Com driftes av Gøran Aasen, og er en annonseportal som er kostnadsfri for sluttbrukerne.

Teknologien som er benyttet inkluderer åpen kildekode fra Joomla.org, samt en rekke utvidelser. Deriblant komponenten Adsmanager fra Juloa.

Erfaringmessig så får vi veldig god eksponering på Google, så annonser på Salang1.Com vil således ha mye større rekkevidde sammenliknet med annonser på Facebook og lignende.

Registrering på portalen:

1) En må først registrere seg som bruker på nettsiden. (Klikk på "Registrering")

2) Systemet vil deretter sende en epost deg en epost til den registrerte epostadressen.

3) Du må deretter klikke på bekreftelseslenken i den mottatte eposten for å bekrefte at epostadressen er korrekt.

Dette er viktig, og nødvendig for å kunne bekjempe/forhindre spammere og vi ber om forståelse for dette. Det er videre viktig at denne epostadressen er korrekt siden systemet også benytter denne epostadressen til å automatisk videresende forespørsler som mottas gjennom kontaktskjemaet som finnes på hver enkelt av dine annonser.

4) Når du så har bekreftet epostadressen din, så aktiveres brukernavnet ditt, og du kan deretter logge inn på nettsiden ved å klikke på "Legg Til Ny Annonse", eller alternative Klikke på "Pålogging" som du finner i menyen på toppen av nettsiden.

Bildestørrelse:

Systemet skal krympe bilder automatisk for å optimalisere disse for internett.

Du kan imidlertid alternativt krympe og "klippe til" dine bilder manuellt ved hjelp av beskrivelsen under:

Bilder som benyttes i annonsene må være mindre i størrelse enn 1MB. Dersom dine bilder er større, så kan du for eksempel "krympe" disse i størrelse ved å bruke "online" verktøy slik som http://www.resizeyourimage.com/. Ideelt sett bør du krympe bildet slik at dette ikke er større enn 800px bred og høyt slik at dette er hurtig å laste på internett. Når du krymper bildet, så vil også filstørrelsen minke tilsvarende. 

Vi innrømmer ingen ansvar for annonser:

Dette er en gratis/kostnadsfri nettportal hvor registrerte brukere kan annonsere saker og ting for salg. Vi erkjenner derfor absolutt ingen ansvar for noen av annonsene eller innholdet i disse. Det er således opp til selgerne å legge ut riktig informasjon, og likeledes opp til potensielle kjøpere å kontrollere at varene er i samsvar med beskrivelsen.

Salang1.Com har absolutt ingen involvering i transaksjonene mellom selgere og kjøpere.

Vi forbeholder seg rett til å fjerne annonser:

Vi forbeholder oss retten til å fjerne annonser som vi finner upassende/støtende, eller på andre måter er i konflikt med våre verdier. Likeledes forbeholder vi oss retten til å fjerne annonser som er i direkte konkurranse med annonseportalen Salang1.Com, og/eller våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd om du er i tvil.

Ved gjentatte overtredelser, så vil vi iverksette blokkering av IP adresser.

Kontakt oss om gjerne om du har noen spørsmål til tjenesten, eller ønsker å rapportere en annonse som du finner støtende.